Despre Noi

Alături de colaboratori!

SC Syrano Construct a fost infiintata in anul 2007 avand ca principala activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos, a materialelor de constructie si a echipamentelor sanitare. In timp oferta noastra s-a completat cu diferite accesorii si produse.

Reteaua noastra de distribuitori acopera in acest moment 4 judete: Prahova, Buzau, Dambovita si Ilfov/Bucuresti. Furnizorii Syrano sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia.

SYRANO CONSTRUCT SI PERSOANELE FIZICE

Incepand cu luna mai, 2015, am deschis un magazin/showroom in orasul Baicoi, str. Mircea cel Batran, nr.2, special pentru persoanele fizice din aceasta zona si imprejurimi. Acesta este deschis in fiecare zi a saptamanii. Personalul nostru calificat va va ajuta sa alegeti produsele potrivite proiectului dumneavoastra!

Va oferim toata gama de scule si unelte pentru constructii, echipamente sanitare, parchet laminat, tigla metalica, toata gama de suruburi si accesorii.

11807807_865319663515395_7916552191367113640_o

Misiunea noastra este sa aducem cele mai bune produse pentru dumneavoastra si sa construim o relatie de durata prin furnizarea unor servicii de calitate.

logo
X