Termenii si Conditiile de folosire

Introducere

Bine ați venit pe site-ul Syrano Construct. Acești Termeni și Condiții stabilesc regulile și condițiile de utilizare a acestui site web. Utilizarea acestui site implică acceptarea automată a acestor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii de mai jos înainte de a utiliza site-ul.

 

Drepturile de Autor

Conținutul și materialele de pe acest site sunt protejate de drepturile de autor și sunt proprietatea Syrano Construct sau a partenerilor săi. Nu aveți permisiunea de a reproduce, distribui sau utiliza materialele de pe acest site fără acordul scris prealabil al proprietarului drepturilor de autor.

 

Utilizarea Site-ului

Utilizarea acestui site este permisă în scopuri personale și non-comerciale. Nu aveți voie să utilizați site-ul pentru a distribui sau a promova conținut ilegal, ofensator sau defăimător. Nu aveți permisiunea de a accesa sau a utiliza sistemele noastre de servere, date sau alte resurse în scopuri neautorizate.

 

Politica de Confidențialitate

Utilizarea acestui site este supusă Politicii noastre de Confidențialitate, care stabilește modul în care colectăm, stocăm și utilizăm datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate pentru a înțelege modul în care gestionăm datele dumneavoastră personale.

 

Limitarea Responsabilității

Site-ul Syrano Construct se oferă "așa cum este" și nu oferă nicio garanție cu privire la precizie sau disponibilitatea informațiilor. Nu suntem responsabili pentru orice pierderi sau daune cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

 

Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare și vor fi interpretate conform acestora. Orice litigiu legat de utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției instanțelor competente.

 

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Utilizarea continuă a site-ului după modificări reprezintă acceptarea acestor modificări.

 

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Termenii și Condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact sau prin email la adresa office@syranoconstruct.ro.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați site-ul Syrano Construct și să respectați acești Termeni și Condiții.

Urmariti-ne pe Facebook