Vopsea Lavabila Exterior DANKE

Vopsea lavabila exterior DANKE pe baza de dispersie apoape acrilo-sintetica.

Cantitate
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Descriere

Vopseaua lavabila pentru exterior Danke este fabricata pe baza de dispersie apoasa acrilo-sintetica. 

Acest produs este destinat protejarii si decorarii suprafetelor exterioare de baza minerala precum tencuielile uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, zidarii din caramizi, BCA, placi de ipsos si gips-carton, beton sau pentru renovari. 

Vopseaua ofera un finisaj alb, uniform si mat, durabil in timp care se usuca fara adaosuri si pete. Pelicula este rezistenta la intemperii si variatii de temperatura cuprinse intre -25 C si + 70C. 

Avantaje:

  • putere mare de acoperire
  • rezistenta la imbatranire 
  • realizeaza pelicule impermeabile la apa si permeabile la vaprorii de apa 
  • usor de pus in opera 
  • aderenta foarte buna la suport
  • fotostabila 

Recomandari:

Vopseaua nu se aplica pe suprafete umede, pe ploaie, in conditii de vant puternic, ceata sau in bataia directa a razelor de soare.

Mod de aplicare:

Suprafata de vopsit trebuie să fie curata, uscata, lipsita de praf si impuritati. Tencuielile vechi trebuie curatate, reparate si uscate, iar cele noi se pot vopsi dupa minim 4 saptamani. 

Grunduieste suportul cu Amorsa de perete, apoi aplica vopseaua in doua staturi, primul diluat cu maxim 10 % apa, iar al doilea nediluat. 
Poti aplica vopseaua prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda sa utilizezi duza 0.026-0.031" sau 0,66-0,79 mm, presiunea de 160-180 de bari si unghiul de pulverizare 40-80.
Consumul specific mediu in functie de suport este de 100 ml/m2 pentru tencuiala neteda, 125 ml/m2 pentru granulatie medie si aproximativ 140 ml/m2 pentru cea cu granulatie mare. 
Timpul de uscare pentru amorsa este de 1-3 ore la 20C si 65% umiditate relativa a aerului, iar la temperatura normala a incaperii (+20C) poti aplica ambele straturi de vopsea Danke in aceeasi zi.
Produsul se utilizeaza la temperaturi de peste +5C. 

Termenul de valabilitate este de 24 de luni in ambalaj original inchis etans, depozitat in spatii uscate, aerisite, ferite de intemperii, la temperaturi cuprinse intre 5-30 C.

Detalii ale produsului
S-ar putea sa-ti placa
11 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook